Skip to main content

Nieuw interieur in jouw stijl en passend bij jouw huisstijl.

Werken in een uitgebalanceerde beleving

NOORE gelooft dat er een diversiteit aan factoren meespeelt in de mate waarin mensen zich prettig voelen in een omgeving. Werken in een omgeving die past bij een bedrijf of organisatie qua sfeer en inzet van materialen: bewust en onbewust zijn deze aspecten van invloed op het welbevinden. Het zijn factoren waarbij we niet altijd stilstaan, maar die wel een rol spelen in ons welzijn.

Gevoel voor sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Dat is NOORE.  

Gevoel voor sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Dat is NOORE.  

Gevoel voor sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Dat is NOORE.  

Krachtige balans

NOORE ontwerp vanuit het uitgangspunt van balans. Balans tussen de beleving, het licht, het natuurlijke groen, het welzijn van de mens, de functionaliteit en vormgeving. Dit zorgt ervoor dat mensen goed en prettig kunnen functioneren en verblijven. Wil je als bedrijf of organisatie je de werkplekken optimaliseren en in balans brengen? Op een zodanige manier dat mens en werkzaamheden tot een volle ontplooiing kunnen komen? NOORE vertaalt het DNA en daarmee het concept van jouw bedrijf in een karakteristiek interieur. NOORE ontwikkelt door goed te luisteren naar de wensen, te kijken naar het merk en locatie. NOORE zoekt aanknopingspunten op om alles met elkaar te verbinden tot een interieur die de ziel en sfeer van jouw bedrijf ademt.

Meer weten?

Benieuwd wat NOORE voor jou kan betekenen? Neem contact op. Graag komt NOORE persoonlijk langs om nader kennis te maken.

nl_NLDutch