Skip to main content

Ontwerp, inrichting en design. Voor een mooiere, duurzame en eigentijdse wereld

Design voor
een mooiere wereld

NOORE heeft een passie voor interieur en vormgeving. NOORE is voortdurend op zoek naar creatieve en innoverende ideeën voor bijzondere ontwerpen.
Een duurzamer leven, zonder daarbij in te leveren op luxe of comfort. Dat is wat NOORE nastreeft in ieder ontwerp.

Marije Wielaert
(Interieur ontwerper)

Uitgekiend samenspel

Als het om je interieur gaat, heb je behoeftes en wensen. NOORE gaat tijdens het ontwerpen op zoek naar de ideale match. Naar een uitgekiend samenspel tussen functionaliteit, jouw smaak en jouw ideeën. NOORE maakt een inschatting op basis van die persoonlijke behoeftes, de wensen en hoe de ruimtes worden gebruikt. Op zo’n manier dat het ontwerp op langere termijn nog steeds zal aansluiten.
Met oog voor jouw wereld, jouw manier van leven, verrast NOORE je met een interieurontwerp dat helemaal past bij jou of jouw bedrijf.

Tijdloos design, duurzame ontwerpen. Dat is NOORE. 

Tijdloos design, duurzame ontwerpen. Dat is NOORE. 

Tijdloos design, duurzame ontwerpen. Dat is NOORE. 

Mens en planeet

Bij NOORE is een positieve impact hebben op mens en planeet belangrijk. Daarom maakt NOORE zoveel mogelijk gebruik van meubelen en materialen die een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. Investeren in de wereld van nu, zodat de generaties na ons dit kunnen voortzetten. NOORE haar bijdrage aan een betere wereld bestaat uit het ontwerpen van mooie interieurs en producten, gemaakt met oog voor mens, natuur en milieu.

Symbiose

NOORE is ontstaan uit liefde voor moderne vormgeving, waarbij design, functionaliteit en innovatie samenkomen. Lichte verfrissende ontwerpen met een krachtige uitstraling. Daarom bestaat het beeldmerk van NOORE uit twee bladeren. Eén blad staat voor NOORE. Het andere staat voor jou, als opdrachtgever. Deze twee bladeren geven elkaar de hand en vormen samen een symbiose voor het ontwerpen van de meest prachtige interieurs.

“NOORE staat voor balans tussen persoonlijke functionaliteit, design en innovatie. Daar gaat het om.”

Marije Wielaert
In het kort

Marije Wielaert

Marije Wielaert (1993) is interieurontwerper en eigenaar van NOORE. Ze studeerde aan de Hanzehogeschool Academie Minerva in Groningen voor Interior Architecture & Design. Haar persoonlijke interesse in architectuur, natuur, duurzaamheid en techniek zijn herkenbaar in haar kijk op interieur in relatie tot woningen, gebouwen en woon- en werkomgevingen.

Sfeer, vormgeving, eigenheid en duurzaamheid. NOORE verweeft het in al haar ontwerpen.

Benieuwd wat NOORE voor jou kan betekenen? Neem contact op. Graag komt NOORE persoonlijk langs om nader kennis te maken.

nl_NLDutch