Skip to main content

Wil jij een uitgekiend interieur? Duurzaam, sfeervol, helemaal passend bij jou of je bedrijf?

NOORE. Voor al je vragen over wonen en interieur.

NOORE ontwerp. Fijne interieurs, uitgekiende kleurconcepten en slimme meubelen. NOORE is het bedrijf dat je zoekt wanneer je als particulier of als zakelijke partner een professioneel en op elkaar afgestemd interieur wilt. NOORE is er voor jou wanneer je woon- en interieurvragen hebt. Met jouw verhaal en de ideeën van NOORE maken we samen een concept waar je jaren van kunt genieten. Toegesneden en slim. Passend bij jou, je bedrijf, je doelgroep en de functie van de ruimte(s).

Diensten

Indelingsadvies

Vanuit een andere hoek

Hoe benut je een ruimte optimaal? Door verschillende ontwerpen voor de indelingen van jouw woning te maken. Er zijn altijd diverse manieren om een ruimte goed in te delen. NOORE maakt het zichtbaar door 3D-modellen te maken.

Interieurontwerp

Ervaar de ruimte optimaal

Wat voor verhaal vertelt jouw interieur straks? Na de intake ontwikkelt NOORE een stijlplan. Gebaseerd op jouw wensen en ideeën, creëert NOORE een moodboard die de rode draad vormt in het totaalontwerp. In dit stijlplan wordt de sfeer weergegeven. Kleur en ideeën komen zo samen in een interieurconcept.

Kleur- en materialenplan

De sfeermakers

Kleuren en materialen zijn sfeermakers en hebben invloed op hoe je een ruimte ervaart. Hierbij houdt NOORE rekening met de indeling van de ruimte en de lichtinval. Het plan omvat een pallet waarin alles perfect op elkaar aansluit. Van de kleur op de wand en de vloer tot aan de kleur van die ene mooie vaas. NOORE verwerkt alle elementen in een plattegrond. Je ontvangt je stalen van de kleuren en materialen zodat je ze alvast kunt zien en voelen.

Verlichtingsplan

Jouw interieur ‘in de spotlights’

Goede verlichting is onmisbaar in een interieur. Een belangrijke sfeerbepaler, maar ook een verhoging van functionaliteit. NOORE laat je zien door middel van een verlichtingsplan welke armaturen perfect passen bij jouw interieur, afgestemd op alle momenten van de dag.

Meubelplan

Helemaal jouw stijl

Op basis van het stijlplan zoekt NOORE de meubelen zorgvuldig uit die perfect aansluiten bij jouw interieur, jouw wensen en jouw budget. Je ontvangt een plattegrond met de meubelen en een aankoopoverzicht van alle producten, zodat jij precies weet bij welke verschillende winkels en leveranciers je terecht kunt.

Maatwerk

Geef vorm aan functie

Ruimtes vragen soms om meubelen die op maat gemaakt zijn. Ze vormen dan een onderdeel van de basis van het interieur. Om een eenheid te creëren en de functionaliteit te verhogen biedt NOORE dan toegesneden ideeën. Til je de uitstraling van jouw interieur hiermee met één klap naar een hoger niveau. Met maatwerk, specifiek vormgegeven en ontworpen door NOORE.

Gevoel voor sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Dat is NOORE.  

Gevoel voor sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Dat is NOORE.  

Gevoel voor sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Dat is NOORE.  

Ruimtelijk inzicht met functionaliteit en design

NOORE combineert ruimtelijk inzicht met functionaliteit en design. Dat betekent soms een totaalontwerp maar soms ook specifieke op maat gemaakte meubelen. Ze vormen dan een onderdeel van de basis van het interieur. Om een eenheid te creëren en de functionaliteit te verhogen biedt NOORE dan toegesneden ideeën. Slim omgaan met de ruimte en hiervan optimaal gebruik maken. Dat staat bij de ontwerpen van NOORE centraal.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op voor een nadere afspraak! Om een idee te krijgen van de werkzaamheden en tarieven van NOORE, bieden we pakketten aan.

Passende ontwerpen, treffende designs. NOORE helpt je graag bij de inrichting van jouw interieur.

Benieuwd wat NOORE voor jou kan betekenen? Neem contact op. Graag komt NOORE persoonlijk langs om nader kennis te maken.

nl_NLDutch