Skip to main content

Het interieur wordt steeds belangrijker, mede door een generatie die veel indoor vertoeft.

Kijken, zien, voelen… toepassen!

Wat is het effect van ruimtelijke vormgeving?
Op de beleving van een ruimte en op het gebruik van een gebouw? Bij de ontwerpprocessen van NOORE vormen deze vraagstukken een fascinatie en een leidraad.
Een ontwerp of concept gaan pas leven als er een persoonlijke touch aan wordt gegeven. Door te kijken, te luisteren en in gesprek te gaan met jou, de toekomstige gebruiker, maakt NOORE een vertaalslag. Zo ontstaat er een interieur dat aansluit op wat jij nodig hebt om prettig te kunnen wonen, te werken en te verblijven.

Opbouwende samenwerking

De tijd waarin wij leven, zit vol gedrevenheid en passie om te willen onderscheiden. Met creatieve, innovatieve ideeën wil NOORE een brug slaan naar ontwerpen van morgen. Ambacht, individualiteit en stijl spelen daarbij een steeds belangrijkere rol. Daarom kijkt en observeert NOORE graag. NOORE ziet, voelt en proeft een sfeer. NOORE vindt het daarbij belangrijk om persoonlijk contact te hebben met de mensen waarmee en waarvoor NOORE werkt. Door de korte communicatielijnen en betrokken te zijn vanaf het begin, kunnen we efficiënt én persoonlijk werken. Hierdoor ontstaan fijne samenwerkingen waarop we kunnen bouwen en waarmee we de mooiste resultaten behalen.

Ontwerpen die passen bij jou. Dat is NOORE. 

Ontwerpen die passen bij jou. Dat is NOORE. 

Ontwerpen die passen bij jou. Dat is NOORE. 

Functioneel met emotie

NOORE wil ingenieus ontwerpen maar eenvoudig vormgeven. Door op een heel nieuwe manier naar iets te kijken, gaat een leeg canvas als het ware leven.
Op zo’n manier geeft NOORE een nieuwe waarde aan een interieur. Een nieuwe betekenis die functioneel is maar zeker ook emotie oproept. Een meubelstuk of interieur moet kloppen.
In alle opzichten. Dat is NOORE.

Als je de verbeelding laat fantaseren ontstaan er de mooiste verhalen.

Meer weten? Bel NOORE voor een afspraak!

nl_NLDutch