Skip to main content

Een nieuw interieur, helemaal passend bij jou en je leven.

Puur woongeluk!

NOORE. Dat is een investering in jouw woongeluk. Wanneer je NOORE inschakelt, beginnen we met een intake. Persoonlijk contact staat bij NOORE centraal. Samen bespreken we wat je nodig hebt en of je zelf al ideeën hebt. Ook gaan we dieper in op de vraag hoe je wilt leven en wat belangrijk voor je is. Tijd en aandacht, die steekt NOORE graag in jouw opdracht. Daarmee bereiken we de beste resultaten.

NOORE. Superieur in jouw interieur! 

NOORE. Superieur in jouw interieur! 

NOORE. Superieur in jouw interieur! 

NOORE duikt in je leven en belevingswereld

Hoe werkt het? In een intake maken we de woonvraagstukken inzichtelijk, beantwoorden we een aantal vragen en gaan we op een aantal punten in:

  • Om welke ruimtes gaat het?
  • Welke functionaliteit wil je in die ruimte?
  • Heb je zelf woonideeën die je op een moodboard zou kunnen plaatsen?

Soms komen er vragen waaruit blijkt dat opdrachtgevers eigenlijk iets heel anders bedoelen dan ze denken. Daarbij helpt NOORE graag. Om datgene boven tafel te krijgen waar het echt om gaat. Aan de hand van de intake maakt NOORE een offerte en een overzicht. En ook bespreken we het moodboard. Samen bekijken we wat je echt mooi vindt. Met alle input gaat NOORE aan de slag. Binnen een afgesproken periode levert NOORE vervolgens een 3D-ontwerp. Helder, overzichtelijk en een mooie basis om mee verder te gaan.

Als je de verbeelding laat fantaseren ontstaan er de mooiste verhalen.

Benieuwd wat NOORE voor jou kan betekenen? Neem contact op. Graag komt NOORE persoonlijk langs om nader kennis te maken.

nl_NLDutch