Ring Mahin

14,00

De ring Mahin is door Nooré gevonden in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. Mahin betekent in het Persisch ‘beste’. Het is een ring met een mooie tekening. Het sieraad is erg origineel maar ook bescheiden en sierlijk, waardoor het op ieder moment gedragen kunnen worden.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Let op: er staan meerdere sieraden op de foto. Het betreft hier enkel de ring. De andere sieraden kunnen apart worden besteld.

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ring Mahin

De ring Mahin is handgemaakt en komt uit Iran. Het is een mooie, sierlijke ring die is ontworpen in Qazvin, een stad in Noord-Iran. Ook is deze grote ring een echte eye-catcher.

Qazvin

De serie Qazvin sieraden komen van Siin Jewelry. Zij maken al hun sieraden zelf en Nooré heeft een unieke samenwerking met hen. Verder hebben we hun verkooppunten in Iran bezocht.

Over Nooré

Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl