Oorbellen Mardjan

60,00

Deze handgemaakte oorbellen van zilver (sterling 925) zijn een uniek ontwerp uit Iran.

Op voorraad

SKU: 000003 Categorie: Tag:

Beschrijving

Oorbellen Mardjan

Misschien wel het meest bijzondere stel van deze collectie: oorbellen Mardjan. Deze originele oorbellen met langere achterkant staan prachtig bij ieder haartype. De sieraden zijn ontworpen en handgemaakt van zilver (sterling 925) door onze Iraanse ontwerpster Marjan. Zij en Nooré zijn geïnspireerd geraakt door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

De oorbellen zijn klein, fijn en licht waardoor zij goed te dragen zijn. Dit zijn unieke oorbellen voor unieke vrouwen, een aanrader als inspirerend cadeau aan geliefde, vriend, of familie.

Over Nooré

Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden zilveren sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl

Kijk ook eens op onze Facebook of instagram voor meer foto’s en updates. Of bezoek de website van Marjan Shakeri voor meer van haar werk.

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg
oorbellen MARDJAN

het blaadje aan de voorkant van de oorbellen is ongeveer 2 cm en het staafje aan de achterkant ongeveer 5 cm.