Oorbellen Ziba

14,00

Ziba betekent in het Persisch ‘beeldschoon’. De oorbellen Ziba zijn door Nooré gevonden in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. Het zijn oorbellen met een druppelvorm en een rood/roze kleur en groene en witte details. Ze zijn erg origineel maar ook bescheiden en sierlijk, waardoor ze op ieder moment gedragen kunnen worden.

 

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Oorbellen Ziba

De oorbellen Ziba zijn handgemaakt in Iran. Ze vallen op door de kleurrijke tekening en het materiaal. Ze zijn van koper en glas. Doordat ze niet te groot zijn, kun je ze elke dag dragen. Ook leuk voor een mooi feestje natuurlijk!

Qazvin

De serie Qazvin sieraden komen van Siin Jewelry. Zij maken al hun sieraden zelf en Nooré heeft een unieke samenwerking met hen. Verder hebben we hun verkooppunten bezocht in Iran.

Over Nooré


Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl