Oorbellen Simin

60,00

Oorbellen Simin zijn zilveren oorbellen, handgemaakt en speciaal ontworpen door edelsmid Marjan Shakeri in Iran. Ze zijn erg origineel maar ook bescheiden en sierlijk, waardoor ze op ieder moment gedragen kunnen worden.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Op voorraad

SKU: 000004 Categorie: Tag:

Beschrijving

Oorbellen Simin

Oorbellen Simin zijn handgemaakt en speciaal ontworpen door edelsmid Marjan Shakeri in Teheran, Iran. Ze zijn klein, fijn en licht waardoor ze makkelijk te dragen zijn tijdens diverse aangelegenheden. Simin betekent zilver in het Perzisch. Deze oorbellen zijn geheel van zilver met ruwe afwerking.

Over Nooré

Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden zilveren sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl

Volg ons op facebook en instagram voor meer updates en foto’s of bezoek de website van Marjan Shakeri voor meer van haar werk.