Oorbellen Naheed

21,00

De oorbellen Naheed zijn door Nooré gevonden in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. De betekenis van de naam Naheed is onbesmet. Het zijn oorbellen met een mooie kleur en bescheiding tekening. Ze zijn erg origineel maar ook bescheiden en sierlijk, waardoor ze op ieder moment gedragen kunnen worden. Naheed betekent ‘onbesmet’ in het Perzisch.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Oorbellen Naheed

Oorbellen Naheed zijn door handgemaakt in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. Deze oorbellen hebben een patroon met vogels en  zijn handgemaakt en ontworpen in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. Verder zijn ze erg origineel, licht en sierlijk.

Qazvin

De serie Qazvin sieraden komen van Siin Jewelry. Zij maken al hun sieraden zelf en Nooré heeft een unieke samenwerking met hen. Ook hebben we hun verkooppunten in Iran bezocht.

Over Nooré

Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl