Oorbellen Laleh

14,00

Oorbellen Laleh zijn kleurrijke oorbellen, die door Nooré zijn gevonden in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. Ze zijn erg origineel maar ook bescheiden en sierlijk, waardoor ze op ieder moment gedragen kunnen worden.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Beschrijving

Oorbellen Laleh 

Oorbellen Laleh zijn handgemaakt in Iran. De oorbellen zijn klein, fijn en licht. Hierdoor ze makkelijk te dragen zijn tijdens werk maar ook leuk voor een feestje. Ook goed te matchen met kettingen van Siin!

Qazvin

De serie Qazvin sieraden komen van Siin Jewelry. Zij maken al hun sieraden zelf en Nooré heeft een unieke samenwerking met hen. Verder hebben we hun verkooppunten bezocht in Iran.

Over Nooré


Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl