Oorbellen Donya

21,00

De oorbellen Donya zijn door Nooré gevonden in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. Donya betekent in het Persisch ‘wereld’. Het zijn oorbellen met een mooie tekening. Ze zijn erg origineel maar ook bescheiden en sierlijk, waardoor ze op ieder moment gedragen kunnen worden.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

De oorbellen Donya zijn handgemaakt en komen uit Iran. Het zijn sierelijk, licht blauwe oorbellen, die zijn ontworpen in Qazvin, dit is een stad in Noord-Iran.

Qazvin

De serie Qazvin sieraden komen van Siin Jewelry. Zij maken al hun sieraden zelf en Nooré heeft een unieke samenwerking met hen.

Over Nooré

Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl