Ketting Mardjan

82,00

Zilveren ketting Mardjan is ontworpen en handgemaakt door onze ontwerpster in Iran.

Op voorraad

SKU: 000001 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ketting Mardjan

Nooré is ontzettend trots op ketting Mardjan. Dit ontwerp heeft een unieke ronding waardoor het bedeltje gemakkelijk op de goede plek blijft hangen. Het sieraad is ontworpen en handgemaakt van zilver (sterling 925) door onze Iraanse ontwerpster Marjan. Zij en Nooré zijn geïnspireerd geraakt door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

De ketting is klein, fijn en licht waardoor zij goed te dragen is. Het collier is standaard lengte dus voor iedereen draagbaar. Dit is een unieke ketting voor unieke vrouwen; een aanrader als inspirerend cadeau aan geliefde, vriend, of familie.

Over Nooré


Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden zilveren sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen
. www.noore.nl

Extra informatie

Ketting Mardjan

het bedeltje van deze ketting is ongeveer 2 cm lang.