Ketting Simin Turquoise

112,00

Ketting Simin is een handgemaakte en uniek ontworpen ketting, gemaakt door onze ontwerpster Marjan Shakeri. De ketting is leverbaar met 3 verschillende kleuren stenen; agaat, turquoise en koraal. Het design is uniek en beweegt makkelijk. De ketting glijdt namelijk door de opening van de hanger waardoor de draagster de lengte zelf kan afstemmen.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Uitverkocht

SKU: 000007 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ketting Simin Turquoise

Ketting Simin Turquoise is een unieke ketting, handgemaakt en ontworpen door edelsmid Marjan Shakeri in Teheran, Iran. Simin betekent zilver in het Perzisch. Deze ketting is geheel van zilver met een gekleurde natuursteen. Het design is verstelbaar waardoor het makkelijk draagbaar is.

Over Nooré

Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden zilveren sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl

Volg ons op facebook en instagram voor meer foto’s en updates of bekijk de website van Marjan Shakeri voor meer van haar werk.

Extra informatie

kleur

agaat, turquoise, koraal