Ketting Simin Koraal

112,00

Ketting Simin is een handgemaakte en uniek ontworpen ketting. De ketting is gemaakt door onze ontwerpster Marjan Shakeri. De ketting is leverbaar in 3 verschillende kleuren stenen: agaat, turquoise en koraal. Het design is uniek en beweegt makkelijk. De ketting glijdt namelijk door de opening van de hanger waardoor de draagster de lengte zelf kan afstemmen.

Slechts 1 resterend op voorraad

SKU: 000005 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ketting Simin Koraal

Ketting Simin Koraal is een unieke ketting. Simin betekent zilver in het Perzisch. De ketting is zo genoemd omdat deze geheel van zilver is gemaakt. Bovendien is de ketting afgewerkt met een gekleurde natuursteen. Verder is het design verstelbaar waardoor Simin makkelijk draagbaar is. Een echte aanrader, want hij straalt kracht en schoonheid uit.

Deze ketting is ontworpen en handgemaakt door Marjan Shakeri. Zij inspireert haar ontwerpen vooral op abstracte vormen uit de Perzische kunst. Marjan’s stijl is te omschrijven als abstract en modern met invloeden van Iraans Arabesk.

Over Nooré
Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden zilveren sieraden met een unieke Iraanse touch. De sieraden zijn speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen
. www.noore.nl