Ketting Mahvash

26,00

Ketting Mahvash is een kleurrijke ketting, die Nooré heeft gevonden in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. De ketting is erg origineel en sierlijk, waardoor ze op ieder moment gedragen kan worden.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Let op: Op deze foto zijn meerdere sieraden te zien. Het betreft hier enkel de ketting. Andere sieraden zijn als aparte producten verkrijgbaar.

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ketting Mahvash

Ketting Mahvash is handgemaakt in Iran. De ketting is licht, met een dun koperen kettinkje en een hanger van glas. Het design is kleurrijk en is makkelijk te dragen tijdens diverse aangelegenheden. Mahvash betekent maan in het Perzisch, voor romantische avonden.

Qazvin

De serie Qazvin sieraden komen van Siin Jewelry. Zij maken al hun sieraden zelf en Nooré heeft een unieke samenwerking met hen.

Over Nooré


Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. www.noore.nl