Ketting Bousseh

21,00

De ketting Bousseh is door Nooré gevonden in de stad Qazvin, in het noorden van Iran. Bousseh betekent in het Persisch ‘kus’. Het is een ketting met een mooie tekening. Erg origineel maar ook sierlijk, waardoor ze op ieder moment gedragen kunnen worden.

Nooré is geïnspireerd door de abstracte vormen die Perzische kunstenaars gebruiken om de natuur van Iran te visualiseren.

Slechts 2 resterend op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ketting Bousseh is mooi rode ketting met kralen. De ketting is handgemaakt in het noorden van Iran. Verder is de hanger van glas en de ketting zelf van messing. De serie Aqzvin sieraden komen van Siin Jewelry. Zij maken al hun sieraden zelf en Nooré heeft een unieke samenwerking met hen. Ook hebben we hun verkoopadressen bezocht tijdens bezoeken in Iran.

Over Nooré


Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen
. www.noore.nl