Nooré staat in de Vriendin!

Toen Nooré werd gevraagd voor een speciale rapportage van de Vriendin over nieuwe webshops gestart door vrouwen hoefden we daar niet lang over na te denken. Daar wilden we zeker aan mee doen.
Nooré staat in de Vriendin

En zo stonden we 2 weken later op een vrijdagochtend in een heuze fotostudio. Want bij een interview hoort natuurlijk ook een echte fotoshoot. Toen de make-up er op zat en ons haar perfect was gestyled, werd ons gevraagd om onze mooiste glimlach op te zetten en lekker ‘spontaan te doen’. Eerlijk is eerlijk; we voelden ons hier een klein beetje ongemakkelijk bij. Maar we hebben ons best gedaan.

Een interview geven ging ons gelukkig een stuk beter af. We vertellen graag over Nooré en in het bijzonder de reden waarom we deze sieradenlijn zijn gestart. Om te bewijzen dat samenwerking tussen vrouwen in Nederland en vrouwen in Iran mogelijk is. Om te laten zien dat sterke vrouwen ook in Iran bezig zijn hun dromen te verwezelijken. En natuurlijk om een stukje van de magie van dit prachtige land naar Nederland te halen.

We zijn blij met het resultaat! En jullie?